Sportskaizen gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kollectaball

kollectaballMet onze kollectaball gaan we de manier waarop mensen ballen kunnen verzamelen revolutioneren.

Waarom onnodig tijd verspillen? Hoe minder een klus het wordt, des te meer tijd, gemak en plezier voor uw tennisspel!

De ontwikkeling van de Kollectaball is een lang en spannend proces geweest en het Kollectaballteam is erg trots op het eindproduct . Het is ontworpen door tennis coaches, dus u kunt ervan verzekerd zijn dat het optimaal werkt. De kollectaball bespaart tijd en voorkomt letsel ; Ervaar maar deze nieuwe manier van het verzamelen van tennisballen !

Waarom: We willen spelers en coaches in de sport houden – Tennis inspireren.

Hoe : Door het verstrekken van plezier en innovatieve diensten en producten die mensen in staat stellen om hun ambities in het spel te realiseren .

Wat: Ons eerste product is de Kollectaball , het verzamelt sneller dan alle andere collectoren , zonder risico op letsel , geen schade aan tennisballen of tennisbanen ,met een efficiënte verwisselbare mand en eenvoudig opslagsysteem. Belangrijker nog, het maakt het verzamelen van ballen leuk.

 

Veel meer focus op tennis, weinig tijdsverlies met ballen rapen.

Kollectaball Video 1

kollectaball youtube

Kollectaball Video 2

kollectaball2 youtube